Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Saturday, May 21, 2011





“eh kamu, kamu nak jadi tak AJK …… untuk program ni”

“haaah..(dgn nada terkjut +gaya skali)

“emm,tapi boleh je” kata saya. (berfikir jap)

tiba2 terfikir ,mampu ke nak handle benda ni.

“tapi macam mana perlu buat.apa tugas nya”

“cer citer” tambah saya lagi.

“owh..kamu perlu pastikan time tu sume perlu berjalan lancar” celotehnya

“kamu anggaplah program tu korang punya”

Saya mencelah lagi “eh,mcam tu”.


Tpi sebenarnya kurang faham lagi time ni,tp selepas dberi pnerangan bgitu bgini barulah faham..
Masa ni tak confirm nk jadi ke tak.






(keesokan harinya)

“hari rabu ni ada meeting tau”

“kte dah jdi AJK …. Ke??” kata saya. (skali lgi dgn nada t’kjut)

“ a’ah..kte dah msukkan nama dh”

“biar btol”..


Mungkin ini satu stepping stone untuk aku jd lebih yakin.
Ya.. yakin pd diri sendiri..insyaAllah..
Mula melangkah ke daerah yang baru..